frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Första natten utan Fred!

Publicerad 2015-06-27 21:06:07 i Allmänt, Familj, Fred, Jag,

Igår piffade jag och Alex till oss och for på fest på friskvårds. Supertrevligt med god mat och trevligt sällskap! Sedan gick vi ner på stadsfesten, med fokus på att se Magnus Uggla. Å han var verkligen toppenbra! Vi hade helt enkelt en härlig kväll!
Å Freddan, han fick sova över hos mormor och morfar. Måste erkänna att jag var nervös för hur det skulle gå. Fred har varit grinig i veckan, å väldigt mammig, å stökig på nätterna. Men det hade gått bra, han hade visst varit som vanligt, en gladskit! Å sovit okej:) 
 
Det var nog välbehövligt att Fred sov borta en natt. Både för att jag och Alex fick sovmorgon, och sova ut ordentligt. Och för att Fred och jag skulle vara från varann en stund. Han har inte alls varit lika mammig idag, utan varit som vanligt helt enkelt! 
känns skönt att veta att vi klarar av att han sover borta:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela