frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

En helt underbar resa

Publicerad 2016-07-26 18:42:00 i Allmänt, Familj, Fritid,

ja, en helt underbar resa på Gotland har vi haft! Förutom Fårö och vad, så har vi varit på Barlingbo ölbryggeri, sett ruiner sv ett kloster, varit till blå lagunen (oj så vackert, å varmt vatten. Rekommenderar dock nå skor då det är vasst på "stranden"). Vi har grillat å spelat kort. Ätit sushi i almedalen, där Fred blev biten av en anka då han ville bjuda den på nam-nam. Å haft en shoppingdag inne i Visby. 
Blev visst mest shoppande på Kränku ;)
 
 
2 muggar å ännu mera te :)
 
 
 
 
 äta å dricka;)
 
 
Vi var till en glashytta å köpte lite smått och gott
 
 
 Nya krokar till hallen
 
På lördagkväll blev det å lägga sig tidigt då Ji skulle upp 1.30, för att åka med färjan 3.30, tungt! Fred vaknade ju såklart då vi lyfte han till bilen, och somnade inte igen förrän på färjan. Men då sov han som en stock! 6.45 framme i Nynäshamn, bara å börja köra hem! Efter flera stopp för att Fred skulle gå röra på sig, å ett stopp på naturkompaniet så var vi hemma drygt sju! 
Resan ner å hem var jobbig, men så värd! Gotland var kanon, bra väder och underbart sällskap! 
 
Fred har ju fått vara med sin älskade Felix, eller ia som han kallar honom :) tror det är hans största idol! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela