frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Semester på rhodos

Publicerad 2016-09-10 21:09:11 i Allmänt, Familj,

Vilken underbar resa vi haft på rhodos!
Resan dit gick helt okej, Fred somna efter ungefär en timme å sov sen tills det var cirka en halv timme kvar å då började han gallskrika! Troligtvis fick han ont i öronen då vi hade börjat gå neråt. Vi landade kring tre på natten, å innan vi tagit oss till hotellet å checkat in så var klockan halv fem. Då la vi oss hela familjen å sov tillsammans några timmar!
Sen har vi badat, solat, lekt, ätit och njutit hela veckan!
Hotellet var riktigt bra. Barnanpassat, trevlig personal och god mat. Vi hade all in clusive, vilket var jätteskönt. Var bara å äta när vi (speciellt Fred) var hungriga.  Men vi är ju inga bara ligga vid poolen människor så vi blev lite rastlösa. Så en dag hyrde vi bil å körde till Lindos, så vackert! Förbi å köpte lite oliver å till tsambika beach. Jättefint! Vi gick även in till kolymbia en dag å shoppade lite grann. Var inte så långt att gå, men det var en väldigt trafikerad väg å ingen trottoar. Så det blev bara en sväng in dit. 
Varje dag gick vi även ner till havet å tog ett dopp och kastade stenar i vattnet. Och tittade på båtar såklart! 
Kan varmt rekommendera detta hotell, mythos beach resort.
Å när vi skulle hem fick vi checka in bort bagage å hämta ut boardingkorten på hotellet.  Superskönt! Så när vi kom till flygplatsen slapp vi det. Och vi med barnvagn fick behålla den ända tills vi klev på planet. Jättebra! 
Vi är helt enkelt jättenöjda! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela