frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Semester i klimpfjäll

Publicerad 2017-08-06 21:36:11 i Allmänt, Familj,

Vilken härlig semester vi hade i Klimpfjäll. Vi åkte dit i måndags och lite jobbigt var det för Freddan att åka bil så långt. Men hyfsat bra fick det ändå! 
Efter att ha packat upp å ätit middag åkte vi till Stekenjokk, riktigt vackert. 
 
 
Sedan på tisdag blev det en liten vandring till några forsar. Riktigt vackert och mysigt, ned lite fruktstund, och såklart stenkastning i vattnet (tror det blev varje dag!) 
 
 
Lunch i stekenjokk, uppstekt pannkaka, mums! Sen blev det att reka lite vars man kunde fiska.
Onsdag for jag och Alex på en egen vandring i Marsfjället! Riktigt vackert! Rekommenderar er att gå på vandring där. 
 
Å på torsdag blev det en lugn dag. En tripp till fatmomakke där det var väldigt mysigt. Å lunch då vi åt järnmackor. Sen åkte Alex å fiska medan vi stannade å kastade sten i vattnet, och Fred gjorde ett eget fiskespö av en pinne och fiskelina han hittade på marken ;)
 
 
En riktigt härlig resa helt enkelt! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela