frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Fred har nu börjat sova på övervåningen

Publicerad 2016-10-06 21:13:04 i Allmänt, Familj, Fred,

Redan när Fred var typ 3 månader flyttade vi ut han från vårt sovrum å in i rummet bredvid. Allihopa började då sova bättre. Fred lever om ganska mycket när han sover så han väckte oss hela tiden. Han har tills nu sovit det rummet. Men nu är han snart två år och vi känner att han kanske ska börja sova upp i sitt rum och i en vanlig säng.
Igår tog vi tagit i etapp 1. Sova uppe i spjälsängen. Sagt och gjort. Vi bara upp sängen, Fred var supertaggad! Sen var han faktiskt riktigt peppad även när han skulle lägga sig.  Han grät till en gång så Alex gick upp en sväng, sen la han sig och sov å sov till kvart över fem.
Ikväll var jag borta, men tydligen hade han somnat utan problem!
Så nu hoppas vi att det fortsätter gå bra och att etapp 2, sova i storsäng oxå kommer att gå bra :)
 
Jag och Fred när vi åkte buss idag. Blir nog fler gånger då det tydligen var riktigt roligt :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela