frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Minisemester till Umeå

Publicerad 2015-07-29 21:49:55 i Allmänt, Familj,

Igår morse packade vi in oss i bilen å styrde kosan mot Umeå. En liten stund på stan blev det innan vi checkade in på hotellet. Å vilket hotell, det var, helt underbart. Stora hotellet heter det, kan varmt rekommendera det! Vi hade bokat att ha en spjälsäng på rummet, och förutom det hade dom ställt in en blöjhink och en flaskvärmare! Toppenbra! Å inte nog med det, Fred fick en liten nalle.
 
 
Middagen blev på hotellets restaurang, och Fred sov nästan hela middagen, vilket var ganska skönt. Vi tog en fyrarätters, å allt var riktigt riktigt gott! Vi blev riktigt mätta. Sen blev det upp på rummet, lekte å busade lite med Fred innan han somnade. Å när Fred hade somnat passade jag och Alexander på att kolla på resa till Tyskland i höst. 
Efter en hyfsad natt, Fred vaknade till två gånger (som vanligt) å sov till sju!! Han brukar göra morgon 5.30-6.00, blev det frukost, som var toppen! 
 
Idag blev det en liten stund på stan igen, innan vi åkte hem. På vägen hem passade vi på att stanna på Lövångerbröd och köpte hem lite gott bröd.
 
Summa summarum var det en underbar liten semester, med världens bästa familj! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela