frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

I fredags blev jag "faster"

Publicerad 2017-07-26 20:44:13 i Allmänt,

Som rubriken säger, i fredags blev jag faster. Det var Alexanders lillebror Felix och hans underbara sambo Malin som fick en underbar liten son! Jag är så glad för deras skull! 
Vi var och tvärträffa dom på bb i lördags, och sen var vi förbi dom igår. Å vilken guldklimp det är :) 
 
 
 
 
Fred har två dockor hemma, och en heter Hugo (efter min storasysters bebis) och den andra heter nu Malin och Felix bebis ;) 
 
Fred har nu helt plötsligt tre kusiner. Leia (min storebrors dotter) som är 8 månader äldre än Fred, och Hugo (min storasysters) som är fem månader också nu en liten kusin som är alldeles nyfödd... släkten växer ;) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela