frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Löpning+lösa hundar+hundrädd=dålig kombo

Publicerad 2016-08-25 20:47:44 i Allmänt, Jag, Träning,

Ikväll for jag ut på en löptur.  Har hittat en trevlig runda i skogen där vi bor, å tänkte att den blir perfekt ikväll! För att komma till min runda så följer man först en grusväg förbi några hus, och i ett av husen bor det några som har hundar. När jag sprang förbi där en gång förra sommaren så attackerade en av hundarna mig (som jag som hundrädd upplevde det. Hunden var egentligen bara glad å se mig å ville hälsa å busa).  Ikväll när jag skulle iväg så såg jag typ 200 m innan att hundarna var ute på vägen, och de såg mig å började springa mot mig. Detta ledde till att jag inte for min vanliga runda, vågade inte springa förbi hundarna. Barnsligt kanske men det är så jag känner. 
Jag funderar på att prata med dom om dom kanske kan ha sina hundar på sin gård eller nå.. jag vet inte, men känns inge roligt att man inte ska våga fara förbi deras hus om hundarna är ute. Men samtidigt verkar ju hundarna inye farlig. Å jag vet inte, känner mig lite töntig:) aja får fundera på hur jag ska göra..
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2016-08-25 21:34:02

Jag tycker du ska prata med dom! Man får inte ha sina hundar lösa hur som helst 🙂

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela