frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Sovtips tack!

Publicerad 2016-12-29 21:16:00 i Allmänt, Familj, Fred,

Våran älskade lilla son Fred är ju lite bångstyrig ibland, med påklädning, blöjbyte mm. Men det som ALLTID har fungerat bra är läggning! Vi har bara följt honom in i sovrummet å sagt godnatt å då har han lagt sig å sovit. Har som sagt aldrig varit problem (förutom vid sjukdom eller nån enstaka kväll). Men nu, nu är det ångest varje kväll vi ska lägga Fred. Han vill inte sova å blir ledsen om vi går iväg, och vill helst somna i min famn i soffan.
Är det någon annan som lägger han, typ felix eller Malin så kan det funka.. Men annars är det bara å bråka med han, å han somnar inte förrän man har blivit riktigt arg på han, så han blir tokledsen, då somnar han sen när han har lugnat sig. Känns inte som att det är så roligt för någon i familjen. Så vi tar tacksamt alla tips! Vi måste få detta med läggning att fungera igen!!! 
 

Kommentarer

Postat av: Christina (Solskensgatan)

Publicerad 2016-12-29 21:57:14

Jag skulle nog bara lyssna på honom. Krama, hålla om och låta han gosa tills han känner för annat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela