frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Myshelg

Publicerad 2016-10-16 20:17:41 i Allmänt, Familj,

I helgen har vi inte gjort så mycket egentligen! Eller fredagskväll for jag och Alex och åt middag på bryggargatan, å Fred var hos mormor och morfar. Så fruktansvärt god mat! Helt klart godaste jag ätit på länge..  Sen svängde vi förbi hemmakväll å köpte lite godis innan vi hämtade hem en sovande Fred. Blev lugna gatan resten av kvällen.
Lördag tog Fred sovmorgon till klockan sex! Skönt! Sen for jag å hade lite sh'bam på friskvårds! Finns inget roligare sätt att träna än att få dansa! Sen blev det hemmafixa å Alex fixade med vår nya router. Sen kalas för morfar! Fred och Leia sprang och busade som dom duracellkaniner dom är.. kul att kusinerna är så nära i ålder! 
Sen myskväll hemma!
Söndagen spenderades här hemma med lite fix å trix!
En mysig helg helt enkelt! Å Freddan sov till klockan sex på söndagen oxå :)
 
 En bild på Fred från förra helgens höstfix
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela