frulundquist.blogg.se

Mitt namn är Helena Lundquist, bor i Ursviken med min underbara man Alexander, och min underbara son Fred, som föddes i December 2014. Jobbar som förskollärare (föräldraledig just nu) och är även instruktör på ett gym, i sh'bam, afro, zumba och bodypump. På min fritid tycker jag om att sy och sticka, och att vara ute i naturen, och vara med min fina familj. Min blogg kommer att handla om mitt liv, och allt som händer och inte händer i min vardag, det kan alltså innehålla allt möjligt=)

Stockholm

Publicerad 2017-03-22 21:07:06 i Allmänt, Familj,

Nu var det länge sen jag bloggade, men nu måste jag skriva lite om vår helg i Stockholm, då vi fick träffa underbara lilla Hugo.
Hela familjen åkte ner i lördags, å Freddan var övertaggad på att flyga! Han sprang ut till flyget, nästan innan dom öppnat dörrarna.
 
 
När vi kom ner fick vi checka in på hotellet direkt, supermysigt hotell. Vi hade bokat med två rum, ett sovrum å ett vardagsrum. Sen gick vi å åt supergod mat! Sushi å dumplings å nå mer Kina mat! Så gott!
Sen kollade vi runt lite innan det blev Mellis. Sen åkte jag å Freddan till Tommy å Maria, å underbara lilla Hugo. Vilken sötnos, underbar kille! Å sen fick vi äta grillat, mumsigt! Sedan åkte vi till hotellet å myste å sov. Alex var å träffade sin barndomskompis å hade det trevligt, tror jag iaf ;)
 
 
Söndag åkte vi ut till Tommy å Maria å Hugo igen. Vi tog en prommis till en lekpark å lekte lite innan vi åt en underbar lunch, surdegspizza. Jättegott och jättefint ställe! Flatbread eller nå hette det, låg i Sundbyberg å vi rekommenderar det.
 
 
 
 
Sen blev det dusch på hotellet innan vi åkte å åt på koh phangang, så god thaimat.
 
 
 
Sen åkte Alex å Fred till hotellet medan jag åkte å träffade saknade älskade fina underbara Malin! Så underbart att få träffas å prata av sig. Insåg hur fruktansvärt mycket jag saknar henne! 
 
Måndag åkte vi och shoppade litegrann  innan det blev hemfärd. Å Fred var lika taggad på att flyga nu oxå.
 
Vi shoppade nya kaffeglas
 
 
En helt underbar helg i den kungliga huvudstaden :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela